KURUMSAL

          Bilici Yaldız'ın temelleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bilici' nin  öncülüğünde bir aile şirketi olarak 1977 yılında atılmıştır.    Grafik (sıcak ve soğuk ), tekstil, dekorasyon, kozmetik, otomotiv, beyaz eşya gibi birçok sektöre hitap etmekteyiz. Merkez  ofis Topkapı 2. Matbaacılar sitesi , şubeleri  Matsit ve Beysan da siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

         Görevlerimizi samimiyet ve titizlikle, kaliteden taviz vermeden en uygun maliyetlerle sunmak temel prensibimizdir. Ürün portföyümüz, ticaret yapma tarızımız, hizmet anlayaşımız, çalışma düzenimiz bu temel prensibin birer yansıması olarak görülebilir. Yaldız 19. yüzyılda tek bir renkle sadece kağıda uygulanabiliyorken şuan siz farkında olmasanız da talep edilen her renk ile hayatınızın her yerindedir. Bilici Yaldız da bu vesile ile çok renkli portföyüyle hayatınızı renklendirmeyi hedeflemektedir. Firmamız müşterilerin talepleri doğrultusunda 10mm ila 1920mm arasında kesim/sarım yapabilmektedir.  

           En önemlisi de siz değerli müşteri ve çözüm ortaklarımızın memnuniyeti firmamızın en önemli kalıcı değeridir.

VİZYONUMUZ

•    Faaliyet gösterdiğimiz konularda sürekli gelişme anlayışı ile kaliteli ürün ve hizmetler sunmak

•    Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ve toplam kalite yönetimi felsefesi ile çalışmak,

•    Müşterilerimiz ve çalışanlarımız için değer yaratan, güven veren şirket olarak hizmet etmek.

MİSYONUMUZ

      Bilici Yaldız Dış Tic. kimliği altında faaliyet gösterdiğimiz tüm iş kollarında iç ve dış pazarda lider, güvenilir, müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyen yenilikçi bir şirket olmak.

DEĞERLERİMİZ

  * Yenilikçi olmak.

  * İleri görüşlü olmak.

  * Müşteri ve kalite odaklı olmak.

  * Güvenilir ve dürüst olmak .

  * Çalışkan olmak.

  * Takım çalışmasına inanmak.

  * İnsanlara değer vermek ve güvenmek.